Bericht versturen
Thuis

Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Shenzhen Awells Gift Co., Ltd, opgericht in 2 0 1 2, is een professionele leverancier van borduurplaten, PVC-platen, geweven platen en chenille-platen voor kleding, petten en tassen,en ook een aantal promotie sleutelhangers.We zijn gevestigd in Shenzhen, China met een gemakkelijke toegang tot transport.Onze ervaren medewerkers zijn altijd beschikbaar om uw eisen te bespreken en volledige klanttevredenheid te garanderen.Met een eenvoudig proces en een snelle afhandeling, maken we zaken makkelijk en snel!

China Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

In de afgelopen jaren hebben we een reeks geavanceerde automatische kleurenvulmachines voor PVC en Tajima machines voor borduurwerk geïntroduceerd om onze pleisters van Klasse A kwaliteit te garanderen.korte levertijd en snelle levering.

Onze goederen worden wereldwijd geëxporteerd, met name naar de VS en Europese landen.We hebben een goede reputatie onder klanten gekregen vanwege onze strenge kwaliteitscontrole en zorgvuldige klantenserviceWe krijgen meer dan 500 5 sterren beoordelingen van klanten over de hele wereld.

We maken altijd maatwerk ontwerpen. Alle maatwerk ontwerpen zijn welkom. We zullen eerst kunstwerken voor goedkeuring leveren dan een monster voor goedkeuring voor de massaproductie. Dus stuur gewoon je idee of ontwerp,We zullen ze waarmaken.We verwelkomen klanten van over de hele wereld van harte om samen te werken en samen een mooie toekomst te creëren.

China Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

China Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Giftco. van Shenzhenawells, Ltd, vestigde in 2 0 1 2.

Wij worden gevestigd in Shenzhen, China met geschikte vervoerstoegang.

De laatste jaren, hebben wij een reeks geavanceerde auto-vult kleurenmachines voor P V C en Tajima-machines voor borduurwerk geïntroduceerd om onze flarden in KLASSENa kwaliteit, korte levertijd en snelle levering te verzekeren.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : AWELLS

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 1500000-2500000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Certificaten