Thuis

Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Giftco. van Shenzhenawells, Ltd, dat in 2 0 1 2 wordt gevestigd, is een professionele leverancier van borduurwerkflard, het flard van P V C, geweven flard en chenille flarden voor kleding, kappen en zakken, evenals sommige promotie zeer belangrijke kettingen. Wij worden gevestigd in Shenzhen, China met geschikte vervoerstoegang. De specifieke aan strikte kwaliteitscontrole en de snelle mededeling, onze ervaren personeelsleden zijn altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klantentevredenheid te verzekeren. Met eenvoudig proces en snelle keerpunttijd, maken wij zaken gemakkelijk en snel!

De laatste jaren, hebben wij een reeks geavanceerde auto-vult kleurenmachines voor P V C en Tajima-machines voor borduurwerk geïntroduceerd om onze flarden in KLASSENa kwaliteit, korte levertijd en snelle levering te verzekeren.

Onze goederen worden wereldwijd uitgevoerd naar cliënten, vooral aan de Europese landen van de V.S. en. Wij hebben een goede reputatie onder klanten wegens ons strikte kwaliteitscontrole en nadenkende klantenservice, gemakkelijk en snel proces gehad. Wij krijgen meer dan 500 vijfsterrenoverzichten van over de hele wereld cliënten.

Wij maken altijd douaneontwerpen. Om het even welk douaneontwerp is welkom. Wij zullen eerst kunstwerk voor goedkeurings dan steekproef ter goedkeuring vóór massaproduktie verstrekken. Zo verzend enkel uw idee of ontwerp, zullen wij hen maken waar komen! Wij heten wereldwijd warm klanten welkom om samenwerking te vestigen en een rooskleurige toekomst met ons samen tot stand te brengen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Giftco. van Shenzhenawells, Ltd, vestigde in 2 0 1 2.

Wij worden gevestigd in Shenzhen, China met geschikte vervoerstoegang.

De laatste jaren, hebben wij een reeks geavanceerde auto-vult kleurenmachines voor P V C en Tajima-machines voor borduurwerk geïntroduceerd om onze flarden in KLASSENa kwaliteit, korte levertijd en snelle levering te verzekeren.

China Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : AWELLS

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 1500000-2500000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 90% - 100%