China ijzer op borduurwerkflard fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Winnie He

Telefoonnummer : +86-755-89206078-8002

WhatsApp : +8613724387816

Free call
Shenzhen Awells Gift Co., Ltd.

De Giftco. van Shenzhenawells, Ltd.

Gemakkelijke Snelle het keerpunttijd van het ordeproces

 

  • Shenzhen Awells Gift Co., Ltd.
  • Shenzhen Awells Gift Co., Ltd.
  • Shenzhen Awells Gift Co., Ltd.
  • Shenzhen Awells Gift Co., Ltd.
  • Shenzhen Awells Gift Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, West-Europa, Oost-Europa
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken: AWELLS Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 1500000-2500000 Opgericht Jaar: 2012
Export pct: 90% - 100%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

De Giftco. van Shenzhenawells, Ltd, dat in 2 0 1 2 wordt gevestigd, is een professionele leverancier van borduurwerkflard, het flard van P V C, geweven flard en chenille flarden voor kleding, kappen en zakken, evenals sommige promotie zeer belangrijke kettingen. Wij worden gevestigd in Shenzhen, China met geschikte vervoerstoegang. De specifieke aan strikte kwaliteitscontrole en de snelle mededeling, onze ervaren personeelsleden zijn altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klantentevredenheid te verzekeren. Met eenvoudig proces en snelle keerpunttijd, maken wij zaken gemakkelijk en snel!

De laatste jaren, hebben wij een reeks geavanceerde auto-vult kleurenmachines voor P V C en Tajima-machines voor borduurwerk geïntroduceerd om onze flarden in KLASSENa kwaliteit, korte levertijd en snelle levering te verzekeren.

Onze goederen worden wereldwijd uitgevoerd naar cliënten, vooral aan de Europese landen van de V.S. en. Wij hebben een goede reputatie onder klanten wegens ons strikte kwaliteitscontrole en nadenkende klantenservice, gemakkelijk en snel proces gehad. Wij krijgen meer dan 500 vijfsterrenoverzichten van over de hele wereld cliënten.

Wij maken altijd douaneontwerpen. Om het even welk douaneontwerp is welkom. Wij zullen eerst kunstwerk voor goedkeurings dan steekproef ter goedkeuring vóór massaproduktie verstrekken. Zo verzend enkel uw idee of ontwerp, zullen wij hen maken waar komen! Wij heten wereldwijd warm klanten welkom om samenwerking te vestigen en een rooskleurige toekomst met ons samen tot stand te brengen.

Geschiedenis

De Giftco. van Shenzhenawells, Ltd, vestigde in 2 0 1 2.

Wij worden gevestigd in Shenzhen, China met geschikte vervoerstoegang.

De laatste jaren, hebben wij een reeks geavanceerde auto-vult kleurenmachines voor P V C en Tajima-machines voor borduurwerk geïntroduceerd om onze flarden in KLASSENa kwaliteit, korte levertijd en snelle levering te verzekeren.

Dienst

Ons ordeproces is eenvoudig en gemakkelijk--u voorziet enkel uw ontwerp van gevraagde specificatie, dan zullen wij al kosten en de informatie in één keer verzenden. Dan bevestigt u eenvoudig orde en betaalt. Het steekproefbeeld zal voor goedkeurings ten eerste dan massaproduktie na goedkeuring worden verzonden. Dan verstrek het volgen aantal na het verschepen. 

Wij hebben ook korte levertijd. Normaal vergt het 2-3 dagen voor het maken van steekproef en toen 7-8 dagen voor massaproduktie, plus 4-5 dagen verschepend tijd. Dan kunt u uw orde krijgen.

Ons Team

Wij hebben ongeveer 10 verkoopmensen snelle citaat en mededeling verstrekken--beantwoord al uw vragen en verstrek om het even welke informatie u wilt.

Onze ontwerpers helpen klant om hun idee te realiseren en productiekunstwerk voor klant te maken aan controle alvorens steekproef te maken. Dit kan fouten bij de productie vermijden en tijd besparen. 

Wij hebben machine en ervaren arbeiders op porductionlijn vooruitgegaan. Zij kunnen hoog maken - kwaliteitsproducten. Onze QC mensen controleren stictly kwaliteit accordign aan hun systeem voor kwaliteitscontrole en kiezen deffectives uit zodat wij altijd perfecte goederen aan klantenworldside verschepen.

Wij werken met het exprespostbedrijf van DHL/FEDEX/UPS/TNT samen om de klanten van het goederenbereik snel en veilig te verzekeren.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in